Vi er Thomas Eriksen og Maria Lundin.

Thomas har gået på jagt i mange år og bruger hundene til fuglejagt og nyder timerne sammen med dem omkring det. Thomas har ikke interesse i at føre hunde på markprøver, så han overtager gerne Maria's når de godt må få unoder😉

Maria har ført og trænet Ft. Spaniels siden 2014, men har haft og trænet hunde stort set hele livet. Hun er kendt som "hende med de røde gummistøvler" i Spanielverdenen pga. den bløde tilgang til hundene og træningen som er belønningsbaseret og funderet på succeser. Hun fører hundene på markprøver og jagt.

Vi har hårdtgående hunde med masser af jagt i, men de besidder samtidig et godt tænd/sluk. Da vi har alle vores hunde inde som en del af familien, skal de også være afbalancerede familiehunde hvilket vægtes højt. Derfor er vores hvalpe også stueopdræt så de er vant til at være en del af familien med alle de lyde og udfordringer der kan være i det. 

Vi bliver aldrig færdigudlærte ud i Ft. Spaniels og elsker at vidensdele og sparre med andre hundefolk, så vi kan blive klogere.