• Speedster Baktus

  Baktus er en lille smart og utrolig stilfuld hanhund. Han har et fantastisk sluk og er meget samarbejdsvillig.

  Baktus er egen avl efter vores springertæve Suzy med Helmway Hero af Blackmoor som far.

  Det var egentlig ikke planen at Baktus var en "beholder" da vi fik kuldet, idet vi jo kun vil have tæver. Men det blev hurtigt ret tydeligt at han er en ekstremt blød og forsigtig lille herre, så vi tog den beslutning at beholde ham og få arbejdet med at styrke hans fundament, så han får mere mod på at møde verden.

  Som jagthund tegner han super fint. Han er en stilfuldt smart lille dreng der ikke er bange for at det stikker lidt. Han har derud over en naturlig evne til at sætte sig på flush, så det er vores opgave ikke at ødelægge denne fine gave.
  Han er utrolig apporteringsvillig og
  så besidder han et fantastisk sluk samt har et godt overblik.

  Det er en beskrivelse der kan ændre sig meget, da han jo stadig er meget ung og træningen er af ham er som sådan ikke gået i gang endnu. Indtil videre leger vi tingene ind og rammerne er stadig ekstremt frie. • Lexline Cool af Speedster

  Cool er en middelstørrelse hanhund med masser af jagtinstinkt og fart. Han er en fantastisk apportør og har en super markeringsevne. Cool er en ekstremt pleasende hund.

  Hans far er Laycan Taponoth Cheeky Boy, som er far til mesterskabsvinderen både i 2015 og 2016. Det ligger et vidst præstationspres på Thomas som er hans daglige fører;)

  Cool har en 2. vinder i åbenklasse med sin tidligere ejer Brian Bjerregaard og Thomas har haft ført ham på en del åbenklasser, dog uden det store held.
  Cool har været brugt en del på jagt i 2016 sæsonen og det har gjort at Cool kan være noget svær at styre nu. I skrivende stund arbejdes der hårdt på at få ham til at jage kort nok igen. Men det er jo en af charmerne ved at være ny fører. Man begår fejl og lærer af dem. Efter markprøvesæsonen 2017 besluttede vi ikke længere at stille Cool på markprøver. Dels fordi Cool er blevet for vild til det, men også fordi Thomas har besluttet sig for ikke længere at føre hunde på prøver. Det kræver rigtig meget at træne en hund til markprøveniveau og Thomas vil hellere hygge sig med at gå på jagt. Stadig med super gode jagthunde, men ikke helt til prøvestandard.

  Cool er en meget glad og social hund der altid er frisk på nye bekendtskaber.
  Han charmer gerne med et skævt smil:)

 • Timsgarry Viking af Blackmoor

  Bob som han kaldes er en lille muskuløs hanhund. Han er ekstremt hårdtgående i al slags cover. Han har gode vildtfindende egenskaber og er en super apportør.

  Bob fik vi hjem i december 2016 efter mesterskabet. Bob er tidligere blevet ført af Simon Tyers i England og har opnået flere vinderplaceringer på novice markprøver. I DK, hvor Bob er blevet ført af Michael Frank Rasmussen har han opnået 1. vinder i vinderklassen og er den mest vindende Cocker han i 2015.

  Bob er gået på pension fra markprøverne og skal fremover bruges på jagter. Han har været en fantastisk hund for os at overtage, idet han er en god lærehund. Trykker du på de rigtige knapper, så arbejder han som en drøm for dig. Det er en fornøjelse at gå med en så hårdtgående hund, der så samtidig er så styrbar. Man er ikke i tvivl om, at Michael har lagt rigtigt mange timers arbejde i ham og det nyder vi til fulde nu. Han er sikkerheden selv, også selvom det sprøjter med fugle om ørerne på ham, det er virkelig en fornøjelse. Han er virkelig i stand til at give en de der oplevelser, hvor han knokler så hårdt foran dig, at du får gåsehud og glemmer alt om tid og sted.

  Det har været en stor omvæltning for Bob, at gå fra udelivet til at være indehund og det har krævet en del tilvænning, men han er endelig faldet godt til i tilværelsen som pensionist, hvor han gerne tager en morfar på sofaen eller sover i arm.

  Bob er PRA fri (gentestet) og har status A-hofter samt 0-albuer og står til avlstjeneste for egnede tæver.